Осамна закана на профилот на 1 ТВ – Боки 13 ЌЕ „ПУKA БOMБИ“?!

Случајот „Рекет“ експлодираше во јавноста пред речиси половина година, а и судењето започна на ист начин бомбастично со споменување на имиња на фунцкионери од власта на СДСМ, но се чини како минува времето вревата во судницата стивнува, се чини како ниту обвинетите, ниту сведоците имаат премногу што да кажат, Катица Јанева е во домашен притвор, Зоран Милески е осуден на три години затвор, но се наоѓа во домашен привтор, а единствениот кој што е во затвор е Боки 13 кој повеќе од половина година се наоѓа во Шутка. И покрај сведочењата за неговата влошена здравствена состојба тој се уште е во притвор, а се чини дека и селектираните докази и начинот на кој се води целата постапка упатува на тоа дека тој ќе биде онокј на чии плеќи ќе падне целиот терет за аферата.

Линкот од објавата ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter