Од ВМРО-ДПМНЕ истакнаа транспарент од галеријата во Собранието – еве што пишуваше!

– Пратеници од ВМРО-ДПМНЕ по започнувањето на денешната јавна расправа за законот за јавно обвинителство на седница на собраниската Комисија за политички систем истакнаа транспарент на галеријата на кој пишува „Господине Јовески до кога ќе го криете писмото со кое  притворената Катица ви даде незаконска наредба (чл.60, законот за ЈО)“.

Транспарентот беше истакнат за време на обраќањето на државниот јавен обвинител Љубомир Јовески на јавната расправа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter