ОГИН ЛУТО! – Талат од “ПРЕСПАВ” џади од лут ајвар – [ВИДЕО]

Жртва за во новата емисија на “ќегојадеш” беше Дритон Вејсели a.k.a Талат од Преспав!
Погледнете ја оваа епизода во која на Тлат од лутината на ајварот почнаа да му играат вегите и трепките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter