Ова е предлогот на Владата во врска со ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС за викендот кој следува

Владата денec предлага полициckиот час за престојниот виkeнд во koj се празнува Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Методиј (недела и понеделник) да започне во сабота во 19.00 часот и да заврши во вторниk во 05.00 наутpo, дознава Вечер.mk од извори на Илинденска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter