Нови цени: Дизелот со пониска цена, бензинот со повисока

Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе ги соопшти новите цени на горивата кои ќе бидат на сила оваа недела.
Согласно последната одлука на Комисијата цената на бензините се зголеми за 1 односно 0,50 денари, а цената на дизелот се намали за 0,50 денари. Цената на екстра лесното масло за домаќинство се зголеми за 0,50 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter