Нивната изведба ќе ве наежи! – „Ѕвездата е родена“

Прекрасна обработка на песната “Shallow – Lady Gaga & Bradley Cooper”  од филмот “Ѕвездата е родена”, кој руши рекорди со неговата гледаност, а препеана од страна на двајца млади талентирани наши, македонски музичари Иван и Маја.
Уживајте во прекрасната изведба!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter