Нема да ви се верува! Рекорден пад на цените на горивата во Македонија!

Од полноќ цените на горивата ке имаат рекорден пад. Оваа информација ја објави регулаторната комисија за енергетика на која ги кажа цените на горивата.

За цели 6 денари дизелот поевтинува, додека бензините за малку повеќе од дизелот, односно поевтинува за цели 7,5 денари.

Ова се новите цени на горивата се: Еуросупер 95 ќе се продава за 54,5 денари, Еуросупер 98 за 56,5 денари и дизелот за 48,5 денари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter