На 84 години Берлускони ја остави 34 годишната жена за уште помлада девојка!

Поранешниот премиер Силвио Берлускони, како и поранешен сопственик на италијанскиот гигант Милан, ја прекинал врската со 34-годишната Франческа Паскали по 12 годишна врска, но изјавија дек аи понатаму ке останат пријатели.

Причината поради која се разделуваат е тоа што 84-годишниот Берлускони е заљувен во друга девојка, која е уште помлада. Берлускони ја „откачил“ Паскали, за 30 годишен моден модел, која воедно е членка на неговата партија Марта Фашина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter