НАЈНОВИ ВЕСТИ: Полицискиот час со ново време!

По одржаната средба во врска со ситуацијата во која се наоѓаме во моментот, посветена на ограничувањето на движењето на граѓаните, надлежните органи денес одлучија да постават нови правила.
Овие правила се однесуваат на ограничувањето на движењето на граѓаните за време на викендот кој ни следува. Донесена е одлука со која полицискиот час за време на викендот ќе започнува од 19 часот и ќе трае се до 5 часот наутро, дознава сител телевизија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter