Најмалку 110 ново заразени со Ковид-19 во земјава во изминатите 24 часа

Според неофицијални избори на Канал 5, бројот на новозаразени во последните 24 часа ќе биде меѓу 110 и 120 лица.

Доколку се испостави точна оваа бројка и се потврдат овие случаеви на новозаболени ова ќе биде вториот најголем пик по средината на април.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter