Нашите сограѓани им го имаат “удрено” меракот на овие македонски познати личности!

На форумот кој го поседува сајтот фемина.мк во темата “Денес сакам да имам секс со..” можете да видите најразлични желби, од познати светски глумци и глумици, до светски музички имиња, политичари и многу други, но сепак треба да ставиме акцент на нашите познати “фаци” кои се на листата на желби на овие членови на форумот кои ги искажале своите желби баш тука:

Еден член напишал дека тоа е Мила Царовска а друг додаде дека тоа би можело да биде Катица Јанева

Резултат с изображение за „мила царовска“
20190802_205243.jpg

Некои пак ги “одбраа” нашите познати музички ѕвезди Елена Ристевска, Тамара Тодевска, Викторија Лоба и многу други

Резултат с изображение за „елена ристевска“
Резултат с изображение за „тамара тодевска пелистерка“
Резултат с изображение за „викторија лоба“

Не им останаа “рамнодушни” и на Маријана Станојковска, Јелена Спенџарска и Лила филиповска

Резултат с изображение за „Маријана Станојковска“
Резултат с изображение за „Јелена Спенџарска“
Резултат с изображение за „lila filipovska“

Некои пак сакаа тоа да го направат со сопственикот на Телекабел, Роби

Резултат с изображение за „роби телекабел“

Други пак со финалистот на Ѕвездите на Гранд, Филип Пецовски и Влатко Лозановски

Резултат с изображение за „filip pecovski“
FB_IMG_1567809687680.jpg

Имаше и такви кои се одлучија за Јелена од Преспав

Резултат с изображение за „јелена преспав“

И многу други..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter