Масовна тепачка изби во турскиот парламент – Не се знае кој по кого тепа! (ВИДЕО)

Голема тепачка изби во турскиот парламент помегу валеачката и најголемата опозициска партија во моментот.Тепачката се случи во ек на вжештена расправа околу турската офанзива во Сирија. Ситуацијата стана уште посериозна бидејќи не се знаеше кој по кого тепа. Дел од присутните пратеници се најдоа и на земја во оваа голема тепачка.
Погледнете го видеото во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter