Марсело ќе си плати казна од 157 илјади евра, еве зошто!

Марсело е казнет со 157 илјади евра поради правање сообраќаен прекршок. Тој вчера се појавил во судницата во Алкобендасу, која е предградие на Мадрид, каде што беше прогласен за виновен и ќе мора да плаќа дневно по 350 евра во текот на наредните 15 месеци.

Марсело кога пред извесно време патувал со својот автомобил на тренинг, а притоа возел пребрзо со 134 км на час. Полицијата го стопирала, а Марсело при себе немал важечка сообраќајна дозвола која му била одземена поради претходен прекршок.

Инаку Марсело пред 6-7 години бил исто така казнет, но со 6.000 евра поради пребрзо возење со својот автомобил блиску спортскиот центар на Реал Мадрид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter