Марија Шерифовиќ го напушта жирито на “Ѕвездите на Гранд”

Марија Шерифовиќ  веќе неколку сезони е дел од најголемото музичко шоу на Балканот “Ѕвездите на Гранд” , но најверојатно овде става крај на нејзиното менторство.

Одговарајќи на прашање дали планира да остане во Ѕвездите на Гранд, на најзиниот Инстаграм профил, Марија одговорила негативно, одмавнувајќи со главата.
Дали навистина ќе се случи тоа и каква ќе биде реакцијата на Саша Поповиќ останува да видиме и да го поставиме главнито прашање, кој ќе го замени нејзиното место во жирито?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter