Манијакот од Струмица е малолетник!

Вчера околу 14 часот во Струмица, во полициската станица од слобода бил лишен малолетник од с.Просениково, кој предходниот ден физички нападнал полициски службеник кој си ја вршел службената должност, во врска со пријавата која била упатена кон малолетникот од 24-годишна жена, односно пријавата била поднесена поради физичко малтретирање, т.е. допирање по нејзиното тело.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter