Македонија денес ќе прогласи вонредна состојба?

Во обраќањето на претседателот на Владата, Оливер Спасовски на последната прес – конференција истакна дека на денешната седница на Владата даден е предлог за воведување на вонредна состојба во Македонија, која треба да биде одобрена од страна на Собранието на државата во текот на денешниот ден.
Проследете ја прес – конференцијата на следното видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter