Мажите со помала “гордост” ја избегнуваат оваа поза, но не се свесни каква грешка прават!

Кога сте во долга врска понекогаш рамномерните движења на партнерот во мисионерската поза едноставно не се доволни за да ве возбудат и да доживеете оргазам, па затоа мора да ви текнува некој нов вид на акробатска положба.

Вистинско време е да ја пробате G-force која на мажите им ја наметнува целата контрола за време на сексот.

Зголемете го интензитетот

Позата е едноставна, но движењата на партнерот во неа “погодуваат“ точно таму кај што треба. Започнете така што ќе легнете на грб и ќе ги свиткате нозете во колената, а партнерот нека клекне пред вас. Потоа нека ги премести вашите стапала на страните на неговото торзо затоа што така ќе имате подобра положба кога тој ќе “влезе во вас“.

Иако за сексот во оваа поза потребно е да имате одредена сила, таа ви овозможува да се движите и со екстремитетите со пенетрација под разни агли или пак едноставно да лежите и да се препуштите на вашиот партнер и да уживате.

Уште една добра страна на таа поза е тоа што имате слободни раце само за вас, а тоа е идеално доколку во вашата игра сакате да додадете и вибратор за да го зголемите интензитетот на вашето задоволство.

Треба да споменеме дека оваа поза е одлична за мажите со помал пенис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter