Мавровска планинска куќа во која ќе сакате да ја поминете цела зима

Идеално бегство од градскиот метеж, неверојатен поглед, топол амбиент, топли кебенца, камин и уште многу други детали можете да ги доловите и во некои од нашите зимски центри, кои ќе го допрат секое ваше сетило.

Инстаграм фотографии кои ќе ви ја доловат таа атмосфера, направени во една прекрасна куќа лоцирана во Маврово.
Изгледа светски, а сепак е нашe.

https://www.instagram.com/p/By4vtvrn5gU/

Сите права врз фотографиите припаѓаат на сопственикот на истите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter