ЛУДИЛО ВО „ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“: Јелена Карлеуша падна во рацете на нашиот Александар Темелков [ВИДЕО]

Нашиот учесник во Ѕвездите на ГРАНД, Александар Темелков, по наредба на директорот Саша Поповиќ мораше да ја крене српската “ДИВА”, Јелена Карлеуша.
Јелена на почетокот одбиваше но на крајот прифати и беше

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter