Коста Начевски е нов директор на Дрисла – Поранешнен кандидат за градоначалник на Бутел

Централниот регистар и официјално го запиша како вршител на должноста директор на Јавното претпријатие Дрисла, Коста Начевски, кој беше поранешен кандидат за градоначалник на Бутел. Него го именуваше Град Скопје откако Дрисла премина под капата на градот.

Официјално, на страната на Централниот регистар е впишано и разрешувањето на досегашниот директор, Горан Ангелов, кадар на ВМРО-ДПМНЕ, кој ја водеше депонијата додека со Дрисла стопанисуваше италијанска фирма, изминативе девет години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter