Корона вирусот не ги спречи: Денес во Скопје се правеше свадба!

На социјалните мрежи кружи видео кое е доказ дека денес во Скопје, во Топанско Поле била правена свадба.

И покрај значителниот пораст на заразени со коронавирусот и првиот смртен случај сепак не останаа рамнодушни па решија да си ја прослават својата љубов на овој начин:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter