Кое е “мачето” на Стефанова, кое го спомна Катица Јанева?

Во денешното рочиште од случајот “Рекет”, поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева, на многу некултурен начин изреагира пред судот, односно ја навредуваше нејзината поранешна колешка Лиле Стефанова, а на крај додаде дека таа сведочи против неа бидејќи како што кажува Јанева „МАЧЕТО Ѝ ГО ВОЗЕВ, ЗАТОА ЛИ НЕ Ѝ ЧИНАМ“, .

Покрај тоа што со овие судски рочишта се утврдува правдата, на виделина полека излегуваат многу тајни кои ги кријат прво обвинетите и сведоците во случајот “Рекет”.

Главното прашање кое сите ги интересира е Кое е “мачето” на Стефанова, кое го спомнува Јанева. Дали ке излезе на виделина можеби во следното рочиште, останува да видиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter