Ковид-19 одзема живот на 31-годишен маж на Клиниките во Скопје, нови 16 заразени и уште една жртва на вирусот на 91-годишна возраст во изминатото деноноќие

Проследете ја прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter