Ковид-19 одзеде уште еден живот, од сабота полициски час со ново време и правила

Жената од Дебар која имаше хронично заболување и беше приклучена на мсшина за респираторно дишење е новата жртва на коронавирусот во земјава. Вкупната бројка на заболени од Ковид-19 до денес се искачи на 177, а за спречување на ширењето на вирусот Владата забранува движење и за време на викендите за сите граѓани, од 16 часот до 05 часот.

Во изминатите 24 часа во државста регистрирани се 29 нови случаи позитивни на коронавирус, со што вкупната бројка на заболени од Ковид-19 се 177 лица, а досега се тестирани над 1.000 лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter