Карлеуша вербално нападната – Изнервирана “удри” и по претседателот Вучиќ

Карлеуша вербално нападната!

Српската “ДИВА” Јелена Карлеуша, заедно со нејзиниот адвокат се вербално нападнати во судницата и надвор од судницата од страна на уредникот на “Информер”, Драган Вучичевич – како што тврди таа во нејзиното стори на нејзиниот инстаграм профил.

Таа објави стори во кое чажува дека уредникот на “Информер”, вербално ги нападнал пред судијатаа и надвор од судницата, упатувајќи грди зборови кон неа, како и пцуејќи ја нејзината покојна мајка Дивна Карлеуша.

ЈК истакува дека истото го снимила и дека тоа ке биде доказ за една нова, од многубројните тужби против уредникот.

На крај додаде дека уредникот уште не бил сослушан од страна на судиите и за тоа го обвини претседателот Вучиќ.

Во продолжение процитајте го оригиналот од сторито на ЈК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter