Каде е милионот? – Лила Филиповска ќе сведочи за „Рекет“

Познатата македонска водителка Лила Филиповска, а воедно пријателка на осомничениот Бојан Јовановски, е повикана да сведочи на утрешното рочиште од случајот „Рекет“.

Како сведоци во Рекет, исказ дадоа поранешните обвинители од СЈО, Елизабета Јосифовска, Лиле Стефанова и Бурим Рустеми, исто така и бизнисменот Јордан Камчев, неговата сопруга Ана Камчева, сметководителката во приватните фирми на Камчеви, новинарот Христијан Баневски од 1ТВ и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter