Извонредна преработка на песната “Кучето Мое” која морате да ја слушнете!

Дали се секавате на групата Студени нозе? Нивните големи хитови и ден денес се преработуваат од помладите и постари генерации.
Во продолжение ке ја слушнете прекрасна обработка на песната “Кучето мое” од страна на млади музичари, односно групата “Replay”.

Уживајте во нивната изведба!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter