ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ: Фотографија поврзана со корона вирусот во Македонија

Па зошто да не се направи и некоја шега на сметка на корона вирусот кој го потресе светот.
Некои се пошегуваа на сметка на пратениците во нашето Собрание, па на комичен начин тоа го истакнаа на социјалната мрежа Фејсбук, на фан страната Вицотека.

Погледнете ја сликата во продолшение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter