Едно лице загина во тешка сообраќајка во Кавадарци, а друго лице е во тешка здравствена состојба

Едно лице на 25 годишна возраст загина во тешка сообраќајна несреќа која се случи денес во Кавадарци. Друго лице кое било дел од сообраќајката и е на 28 годишнс возраст се наоѓаво тешка здравствена состојба.

Лицето починало откако било пренесено на скопските клинички.

Двете лица се возеле на моторцикл и се судриле со џип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter