Еве кој е увозник на бананите во кои е пронајден кокаинот во Крушопек

Бананите во Македонија биле увезени од страна на компанијата Ванекс од Крушопек. Бананите биле натоварени на мексиканското пристаниште Веракруз. За пратката од 124 тона банани биле платени 40.460 долари, тврдат полициски извори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter