Дојава за бомба во „Сити мол“ – Се врши евакуација

Сите вработени и посетители во трговскиот центар „Сити Мол“ во моментов се евакуирани. Вработените раскажуваат дека полицијата ги евакуирала откако добиле дојава за бомба. Наскоро повеќе информации….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter