Делчево: “Ова е Република Македонија” – Државните институции осамнаа со нови табли

На објектите на повеќе државни институции во Општина Делчево на кои претходно беше истакнато името на државата со терминот северна, осамнаа нови табли на кои стоеше напишано “Ова е Република Македонија”

За што станува збор погледнете во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter