Дали сте знаеле? – Мажите над 40 години се најмногу заинтересирани за овие две работи

Мажите постојано се развиваат низ целиот живот – дури и кога станува збор за сексот. Според едно неодамнешно истражување, на мажите над 40 години особено им се допаѓаат две работи – веројатно ќе бидете изненадени кога ќе дознаете кои.
Дали е можно ова? Мажите над 40 години се особено заинтересирани за две работи
Мажите сакаат брз и валкан секс без никакви ограничувања? Да, можно е. Според истражувањето на веб-страницата „LeAffair“, желбите на мажите над 40 години и на оние кои се помлади значително се разликуваат. Што ги возбудува средовечните мажи?
Нежно, а не валкано и грубо!


Верувале или не: мажите над 40 најмногу сакаат романтика во креветот! Имено, бакнувањето и нежниот, лесен, мазен секс се на прво и второ место на листата со нивни желби!
На списокот потоа следи „класичниот“ секс, а потоа е сексот со жени во секси долна облека и високи потпетици, секси играчките и сексот во тројка. Тие дури и не размислуваат за фотографирање или снимање за време на сексот.
А, каква е ситуацијата со помладите момчиња?
Мажите во своите 20-ти години и делумно и во своите 30-ти, барем според ова истражување, се поподготвени да експериментираат. Секси фотографии и видеа? Тоа е одлично!
Истражувањата покажуваат дека мажите се сексуално активни и најмоќни на возраст меѓу 20 и 30 години, сепак, тогаш тие сè уште се поконцентрирани на квантитетот отколку на квалитетот во кревет. Во средината на 40-те години, квалитетот на сексот се менува. Поточно, потврдено е дека на возраст од 45 години, мажите (како и жените!) Имаат помалку секс, но затоа тој станува значително подобар.

Извор plus24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter