Граѓанска петиција за воведување полициски час од 17 часот – Гласај доколку си за!

Од страна на граѓаните на нашата држава направена е петиција за воведување полициски час од 17:00 до 06:00 часот.

Со воведување на овој полициски час граѓаните сметаат дека повеќе ќе се заштитат себеси и саканите.

Доколку ја подржувате оваа петивија, се што треба да направите е да кликнете ТУКА и да го дадете својот глас!

Или на следниот линк:

http://chng.it/hqdSpDwbVX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter