„Гомнарке и ор*спијо една“ – Катица Јанева отстранета од судењето поради дофрлање на Лиле Стефанова

„Гомнарке и ор*спијо една“, и рекла Катица Јанева на својата поранешната колешка од СЈО Лиле Стефанова.

Катица Јанева откако била опомената од судиката да не дофрлува, продолжила со вулгарните зборови и била отстранета.

Извор centar.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter