Годините не го спречија: На 65 години Аки Ракимовски доби ќерка

Аки Ракимовски доби ќерка со 48-годишната Словенка Барбара Васел.

Аки и Барбара на ќеркичката и дале име Антонија. Барбара е медицински техничар. Аки досега има две деца од два брака.

65-годишниот пејач на „Парни ваљак“ пред неколку месеци имаше медицински проблеми и полесен срцев удар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter