Гласајте на овој линк за Медена Земја да земе ОСКАР!

Македонскиот документарец „Медена земја“ е номиниран за Оскар во две категории, најдобар документарец и најдобар странски филм .

Церемонијата на доделување на Оскар ќе се одржи на 9 февруари во Лос Анџелес.

Ова е линкот за гласање за Македонскиот документарец „Медена земја“

https://poll.tryinteract.com/#/5de7ef636dce490014b8530a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter