Ги засени сите на црвениот тепих: Атиџе беше во центарот на вниманието! (ВИДЕО)

Конечно дочекавме да ги видиме „медените“ на црвениот тепих, а меѓу сите нашата Атиџе беше во центарот на вниманието!

timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-04.jpg
timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-4.jpg
timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-6.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter