Во недела пред Влада се организира протест против полицискиот час


„Сите ние кои сметаме дека ова треба да зварши, сите ние кои сме свесни“ е мотото под кое група луѓе за претстојната недела, 17. мај, најавуваат протест против полицискиот час пред Влада.

Протестот е планиран од 12 до 14. часот, се наведува во информациите за настанот креиран на социјалната мрежа Фејсбук.

Останува да видиме дали, и покpaj препораките на надлежните за избегнување на собири со цел спречување на ширењето на корона вирусот, овој протecт ќе биде реализиpaн.

One thought on “Во недела пред Влада се организира протест против полицискиот час

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter