Во изминатите 24 часа во Црна Гора нема регистрирани нови случаи позитивни на Ковид-19

Во Црна Гора во изминатите 24 часа нема регистрирани нови случаи позитивни на коронавирусот.
Досега во Црна Гора се потврдени 303 случаи.

Од вчера до денес се тестирани 31 лице, од кои сите негативни.

Во Црна Гора се хоспитализирани 34 пациенти со Ковид-19. Излекувани се 55 лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter