ВНИМАНИЕ: Се работи за вашата безбедност и семејство! – (задолжително прочитајте)

Предупредете ги вашите роднини, пензионери и блиски, дека во Скопје има група која се јавува на телефон и ви соопштува некоја потресна вест, дека некој од вашето семејство има направено сообраќајка или слично, дека има загиати, се со цел да извлечат пари од вас. Кажуваат невистинити работи, и се претставуваат како лица од МВР.

Доколку се најдете во таква ситуација веднаш пријавете во полиција да се најдат сторителите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter