Вилма Рускоска не се појави на денешното рочиште за „Рекет“

Вилма Рускоска, т.е. обвинителката за организиран криминал не се појави на денешното рочиште за случајот „Рекет“. Наместо неа сведокот Лиле Стефанова го испитува обвинителката Гордана Смаѓоска од нејзиното обвинителство.

Денеска присутен е адвокатот на Јанева, Ирена Фрчкоска, но не и другиот бранител Дељо Кадиев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter