(ВИДЕО) Што лечи лукот? Јадете две чесниња на ден и болеста ќе си замине!

Еден од најмоќните борци за вашето здравје секако е лукот, а неговото консумирање на празен желудник му прави чуда на организмот, кои не можете ни да ги замислите.

Лукот е моќен антибиотик и антиоксиданс, па така ви го штити желудникот од инфекции и болести.

Во продолжение на псотот погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter