ВИДЕО: Штипјанец “го извади” и се помоча врз таблата на која пишува Северна Македонија

Непознато лице ноќеска во Штип извршило уринирање на нова табла на бирото за вработување, затоа што пишува Северна Македонија.

Видеото можете да го видите во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter