(ВИДЕО) Шилегов од работа не може глава да крене, а не да одговара на 30 прашања

Петре Шилегов, градоначалникот на Скопје има многу работа. Тој вчера немаше врема да одговри на „30 прашања“ во популарната рублика која ја реализира  Коста Петров, потпретседателот на СДСМ.

Петров тропна на вратата од кабинет на Шилегов и го праша дали има време да одговори на 30. прашања, а овој му возврати дека нема време, бидејќи има многу работа.

Претходно одговараа на “30 кратки прашања” Оливер Спасовски, Радмила Шеќеринска, Дамјан Манчевски, Костадин Костадинов, но не и Шилегов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter