ВИДЕО: Тепачки во маркетите во Италија за последниот продукт кој останал на рафтовите

По појавата на опасниот Корона вирус во Италија, жителите на Апенинскиот Полуостров се во паника. Корисници на социјалната мрежа Твитер објавија неколку видеа на кои може да се забележат празните рафтови во италијанските супермаркети.

Жителите на Италија и оние кои таму се имаа најдено во маркетите се “тепаат” за последниот продукт кој можат да го земат од рафтовите

https://twitter.com/RuralCdn/status/1231969752890957824?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1231969752890957824&ref_url=https%3A%2F%2Fplusinfo.mk%2F%25d0%25bf%25d0%25b0%25d0%25bd%25d0%25b8%25d0%25ba%25d0%25b0-%25d0%25b2%25d0%25be-%25d0%25b8%25d1%2582%25d0%25b0%25d0%25bb%25d0%25b8%25d1%2598%25d0%25b0-%25d1%2582%25d0%25b5%25d0%25bf%25d0%25b0%25d1%2587%25d0%25ba%25d0%25b8-%25d0%25b2%25d0%25be-%25d0%25bc%25d0%25b0%25d1%2580%25d0%25ba%25d0%25b5%25d1%2582%25d0%25b8%25d1%2582%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter