ВИДЕО: Со полициска придружба вратен од границата автобусот кој тргна на патување кон Црна Гора

По вчерашната расправија која се случи на паркингот кај спортскиот центар Борис Трајковски и хотелот Александар Палас, сопственикот на Нехар Турс реши автобусите да ги прати на цетиридневна екскурзија во Црна Гора. Дел од луѓето кои се имаа претплатено за оваа тура не отидоа, па автобусите отидоа полупразни.
Според информации кои се шират на социјалните мрежи автобуст е вратен со полициска придружба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter