ВИДЕО: Полицискиот час не ги спречи жителите на Гевгелија да свртат едно оро среде улица за време на Велигден

За време на полицискиот час во Гевгелија група граѓани излезени од своите домови на среде улица играат оро за да го прослават Велигден. Видеото се споделува на социјалните мрежи, а можете да го погледнете во прпдолжение:

Гевгелија денес

Весело и во Гевгелија денес

Posted by Seir on Sunday, April 19, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter