(ВИДЕО) Покривот во Капрош кој синоќа летна, падна врз случајни минувачи

Радио водителот Виктор Петров објави видео на својот фејсбук профик како покривот кој синоќа поради невремето се урна и падна врз случајни минувачи.
Во продолжение погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter