(ВИДЕО) Од човечки органи, до необработен медицински отпад – Завршувале во Дрисла

Градоначалникот Шилегов и главниот инспектор на Град Скопје, Мирослав Богдановски, денеска, обелоденија скандал со ужасна содржина која треба да го вклучи алармот на другите институции. Преку објавените видеа и фотографии јасно се гледа неодговорното и несовесно постапување со медицински отпад каде што кучиња скитници јадат човечки остатоци и крв што истекува во атмосферската канализација и се влева во реката Вардар.

Во продолшение можете да го видите вознемирувачкото видео и слики..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Twitter